Kik vagyunk?

 

   A Pyxis Agrár Marketing azzal a céllal jött létre, hogy specializált ismeretekkel, teljes körű marketingkommunikációs és PR szolgáltatásokkal segítse a magyarországi agrárium minden szereplőjét. Gödöllői agrármérnök ismeretekre épülő marketinges tapasztalatokkal erősítjük ügyfeleink stratégiáját.

   Mi a PYXIS Marketingnél hiszünk benne, hogy magyar agrárium szereplői versenyképesek a globalizált piacon. A PYXIS Agrár Marketing ezért azt tűzte célul, hogy az agrár szektor teljes vertikumát kommunikációs és PR tevékenységgel segíti.

Reális elképzelések, költséghatékony megoldások az ötlettől a megvalósításig.

 

 

 

 

Szolgáltatásaink

 

   Áttekintjük eddigi marketing tevékenységét. Új piacokat és értékesítési lehetőségeket keresünk. Segítünk megtalálni, elemezni és kiemelni azokat az értékeket, amelyek megkülönböztetik a konkurenciától. Ezáltal növekedhet termékének értéke és forgalma. Megvizsgáljuk korábbi reklámcélú megjelenéseit, javaslatokat teszünk ezek hatékonyabb felhasználására.

 

Marketing szaktanácsadás;
Arculat-, Csomagolás- és címketervezés; Kiadványok, prospektusok készítése;
Weblapfejlesztés; Online kampányok megvalósítása
Kiállítási megjelenés kialakítása

 

Bővebb információkért, keresse fel a "Mivel foglalkozunk" részt!

 

 

 

 

Vállalkozni, akár egyéni vagy társas módon, elindítani egy projektet vagy egy új üzletágat különösen izgalmas dolog. Lelkesen belevágni valamibe, felépíteni valami klassz dolgot, izgalmas feladat. Az ekkor megalapozott arculat, márka, brand akár sorsfordító is lehet.

Mi, a PYXIS Marketingnél ezt az izgalmat és kihívást szeretjük.

 

 

  PYXIS Marketing© | 2011- 2022 | Adatvédelem |   Facebook logo  Instagram logo  Linkedin logo