Mivel foglalkozunk?

 

agrár marketing szaktanácsadás  Termékdifferenciálás, márkaépítés  Arculatfrissítés, Csomagolástervezés  Nyomdai termékek, kiadványok  Reklám kampányok tervezése, kivitelezése  Weblaptervezés, honlap készítés  Internetes hirdetések  Kiállítási megjelenés, Standok tervezése

 

Termékdifferenciálás, márkaépítés,

trade marketing

 

   A versenyelőny eléréséhez a termékdifferenciálás a kulcs. Termékeink megkülönböztetése a konkurenciától és az egyéb termékektől gazdasági érdek. Olyan megkülönböztetést célszerű választani, amelyik fontos, határozottan megkülönböztethető, kiemelkedő, újszerű, megfizethető és hasznot hajtó.

 

   A márka jó, a márka hasznos, a márka és a márkaépítés erősíti a gazdaságot, más iparágakat támogat, nagyobb adófizetést generál, munkahelyeket és forintositható értéket teremt.

 

   A trade marketing a marketing új területe, amely a vásárlóra és a kereskedőre fókuszál. A kereskedőre, hiszen ő dönti el, hogy egy adott boltban, hálózaton milyen választék-, ár-, akciós és kihelyezési politika valósuljon meg. Vagyis hogy mit, hogyan talál meg a betérő vevő.

 

 

 

 

  PYXIS Marketing© | 2011- 2022 | Adatvédelem |   Facebook logo  Instagram logo  Linkedin logo