Mivel foglalkozunk?

 

agrár marketing szaktanácsadás  Termékdifferenciálás, márkaépítés  Arculatfrissítés, Csomagolástervezés  Nyomdai termékek, kiadványok  Reklám kampányok tervezése, kivitelezése  Weblaptervezés, honlap készítés  Internetes hirdetések  Kiállítási megjelenés, Standok tervezése

 

Honlaptervezés, Webshop készítés

 

   Minden cég számára elengedhetetlen az interneten történő megjelenés. Nem csak a cég és a termékek, szolgáltatások megismerését teszi lehetővé, hanem új vevőket, partnereket hozhat. Ennek arculati és tartalmi fejlesztése folyamatos és a marketing-kommunikációs stratégia része kell, hogy legyen. A tömegkommunikációval ellentétben az internet esetében megjelenik a kétirányú kommunikáció, megvalósul az interaktivitás.

 

   A sikeres honlapoknak három pillére van: a keresőoptimalizáltság, a design és szerkezet, valamint a folyamatosan megújuló tartalom. Ha az egyik pillér hiányzik, vagy rossz az egyensúly felborul, és a honlap nem hoz ügyfeleket.

 

Az internetes kereskedelem a virágkorát éli és népszerűségének növekedése a pandémia után sem fog megállni ezen a ponton, hanem várhatóan tovább emelkedik majd. Mivel a vásárlók körében rendkívül népszerű a webshopokból történő rendelés, így azok a vállalkozások is elgondolkodhatnak egy webáruház indításán, melyek csak kisebb ügyfélkörel, vagy lokalizációval rendelkeznek.

 

A PYXIS Marketing költséghatékony és fentartható megoldást kínál az onlone értékesítés számos területén.

 

 

 

 

  PYXIS Marketing© | 2011- 2022 | Adatvédelem |   Facebook logo  Instagram logo  Linkedin logo